راه اندازی مشاغل آنلاین ویژه مادران ایرانی، در سالهای اخیر مشاغل خانگی با استقبال مناسبی روبهرو شده است، گسترش اینترنت و ارتباطات یکی از عوامل موثر در افزایش محبوبیت مشاغل خانگی بوده است. امروزه کسب و کارهای زیادی در حوزه مشاغل خانگی بوجود آمده است. بررسی ایده های موفق در زمینه مشاغل خانگی میتواند به شما دیدگاه خوبی برای راه اندازی کسب و کار خانگی دهد. اگر شما هم در فکر راه اندازی مشاغل خانگی هستید تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

مشاغل خانگی چیست؟
در سالهای اخیر در کشور ما مشاغل خانگی زیادی بوجود آمدهاند و باعث تغییر نگاه افراد به کسب و کارهای خانگی شده است. تعاریف زیادی برای مشاغل خانگی وجود دارد اما اگر بخواهیم یک تعریف ساده و کاربردی داشته باشیم میتوان گفت:
هر نوعی از فعالیت های اقتصادی که در فضای منزل و با استفاده از امکانات و وسایل خانگی انجام میپذیرد کسب و کار خانگی یا همان مشاغل خانگی میگویند. بخصوص در این چند سال اخیر با گسترش بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها مسیر جدیدی برای راه اندازی مشاغل خانگی بوجود آمده است.
با افزایش سطح تکنولوژی و گسترش اینترنت بسیاری از مشاغل نو در این زمینه بوجود آمده است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
مزایای مشاغل خانگی چیست؟
مشاغل خانگی از جمله مشاغلی هستند که این امکان را دارند که با کمترین میزان سرمایه نیز راه اندازی شوند
زیرا مشاغل خانگی نیاز به دفتر کار یا مغازه ندارند و از این جهت بسیاری از هزینه های جاری مانند رهن و اجاره مغازه، مالیات، عوارض، هزینه های قبوض و … را ندارند. از سوی دیگر وقتی شما در خانه کار میکنید مشکلاتی مانند رفت و آمد تا محل کاری و معطلی های مابین آن را ندارید.
کار کردن در خانه این فرصت را به شما میدهد تا خودتان زمان خود را مدیریت کنید و ساعت کار شناوری داشته باشید. مشاغل خانگی در کنار آزادی عمل در کار، به شما استقلال شغلی نیز میدهند.
معرفی چند شغل عالی برای زنان خانه دار
مشاغل هنری را به جرات می توان مناسب ترین شغل برای زنان خانه دار دانست که با روحیات آن ها نیز مطابق است. هنر و صنایع دستی، در فرهنگ شرقی و ایرانی سابقه ای طولانی دارد و زنان ایران از دیرباز خود را با هنر سرگرم می کرده اند. چرم دوزی، شمع سازی، گلدوزی، شماره دوزی، بافتنی، قلاب بافی، خیاطی، نقاشی روی شیشه و پارچه، قالی و گلیم بافی، طراحی لباس، ساخت بانکه و وسایل دکوری و ساخت زیورآلات، فقط برخی از هنرهای پرطرفدار هستند.
این هنرها اگرچه در دوره ای کمرنگ شده و توجه چندانی به آن ها نمی شد، اما با گسترش اینترنت و شبکه های اجتماعی، مجددا جایگاه خود را یافته و مشتریان زیادی پیدا کرده اند. اگر به هر کدام از این مشاغل علاقمندید ولی مهارت کافی برای انجام آن را ندارید، می توانید در کارگاه های آموزشی شرکت کرده و پس از کسب مهارت، به درآمدزایی مشغول شوید.
خانم های متاهلی که با کامپیوتر آشنایی دارند و به نرم افزار خاصی مسلط هستند، می توانند از دانش خود برای کسب درآمد بهره ببرند. انجام تایپ، ورود اطلاعات و بارگذاری مطالب داخل سایت، طراحی گرافیکی، طراحی ویدئویی، ساخت پاورپوینت و بسیاری از مشاغل این چنینی، فقط با وجود رایانه و اینترنت ممکن خواهد بود. ضمن اینکه اگر در گذشته در حوزه خاصی فعالیت کرده اید، مثلا به عنوان حسابدار یا طراح سایت تجربه دارید، می توانید در منزل نیز فعالیت خود را از سر بگیرید.
با جستجویی ساده در اینترنت، با سایت های بسیاری روبه رو می شوید که به صورت واسطه میان کارفرما و شما عمل کرده و امکان جذب پروژه را برایتان فراهم می کنند. توصیه می کنیم پیش از ثبت نام در این سایت ها، فعالیت رقبای خود را رصد کرده و از متوسط قیمت و کیفیت کار آن ها، اطلاع پیدا کنید.
راه اندازی مشاغل آنلاین ویژه خانم های خانه دار یکی دیگر از مشاغل مناسب زنان خانه دار که وقت زیادی را در اینترنت و شبکه های اجتماعی می گذرانند، اینفلوئنسری و ادمینی است. شما می توانید از زمانی که بدین شکل سپری می کنید، درآمد بیافرینید؛ برای این کار فقط به اندکی صبر و سلیقه نیاز دارید! برای صفحه خود در شبکه های اجتماعی انرژی بگذارید و در هر حوزه ای که به آن علاقه دارید، محتوای خوب و کاربر پسند تولید کنید؛ پس از مدتی با افزایش تعداد دنبال کنندگان، می توانید تبلیغات بگیرید و درآمد بالایی داشته باشید.
همچنین بسیاری از صفحات اجتماعی به شخصی نیاز دارند تا مسئولیت ادمینی پیج را به عهده گرفته و پاسخ گوی سوالات کاربران باشد. در این صورت، فقط کافی است شناخت خوبی از آن برند داشته باشید و بتوانید با کاربران ارتباط برقرار کنید. با جستجویی ساده در گوگل، این آگهی های شغلی را مشاهده خواهید کرد.

آخرین شغل مناسب زنان خانه دار در این مقاله، بازاریابی تلفنی است. با جستجویی ساده در گوگل، با ده ها آگهی نیاز به بازاریاب تلفنی روبه رو می شوید. نکته جالب در این شغل این است که اغلب شرکت ها ترجیح می دهند امور بازاریابی خود را به خانم هایی بسپارند که به صورت دورکار فعالیت می کنند. چرا که هم تعداد خانم های خانه دار بیشتر از آقایانی است که تمایل به دورکاری دارند و هم در این صورت، در هزینه های شرکت برای استخدام نیرو صرفه جویی خواهد شد.
معمولا حقوق بازاریاب ها به صورت پورسانتی و درصدی محاسبه می گردد؛ بنابراین میزان درآمدتان ارتباط مستقیمی با میزان تلاش و فروش شما دارد. اما اگر مخاطب شناس خوبی باشید و در برقراری ارتباط تلفنی با مشتریان مهارت داشته باشید، می توانید روی درآمد حاصل از این شغل حساب کنید.
:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0